Kachels van Morsø en Heatconnect in Kerkrade

Contact

Morsø: Deense degelijkheid

Morsø staat al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels, onder andere met behulp van bekende designers als Sigvard Bernadotte, Knud Holscher en Kaare Klint. Het is trouwens niet alleen door jarenlange ervaring en succes met gietijzer dat Morsø er rotsvast van overtuigd is dat de beste houtkachels van gietijzer worden vervaardigd.

Ga naar de Morsø-website

Heatconnect: uw totaalleverancier

Graag stellen wij onszelf hierbij aan u voor. In een markt als de onze is kwaliteit en up-to-date vakkennis van essentieel belang om u te voorzien van een product naar wens. Jarenlange internationale product- en branchekennis zijn samengevoegd in een leverancier waarvan u de vruchten kunt gaan plukken.

 

Heatconnect is uw totaalleverancier voor de haarden- en installatiemarkt. Of het nu gaat om losstaande haarden, inbouwhaarden, rookkanalen, ventilatieroosters of andere toebehoren en accessoires, het brede assortiment zal u aanspreken. Ons dealernetwerk van vakspecialisten in de haardenbranche werkt intensief aan een goede informatievoorziening en correcte installatie. Voor veel installateurs bieden we onze kennis, kunde en showroom aan om de eindklant te voorzien van een vakkundig advies wat leidt tot een veilig, vakkundig en sfeervol eindresultaat.


Heatconnect is tevens exclusief importeur van Sikken Haarden voor Nederland en België.

Ga naar de Heatconnect-website
Icoon telefoon

Voor meer informatie over de haarden en kachels van Morsø en Heatconnect neemt u contact op met Graus Haarden in Kerkrade. Bel: +31 85212 96 83.

Neem contact op