Barbas, Klover, Dru & Planika in Kerkrade

Barbas, Klover, Dru & Planika kachels bieden hoogwaardige en stijlvolle oplossingen voor warmte en sfeer in huis. Ontdek de unieke kenmerken en diverse mogelijkheden van deze toonaangevende merken, die bekend staan om hun innovatieve haarden en kachels. Breng comfort en gezelligheid naar uw leefruimte met de betrouwbare warmtebronnen van Barbas, Klover, Dru & Planika.

Contact

Barbas

Sinds 1976 staat Barbas bekend om de creatie van eigentijdse en innovatieve gas- en houthaarden die een meerwaarde bieden voor elk interieur. De toewijding aan vakmanschap is door de jaren heen onveranderd gebleven, evenals de liefde voor haarden en kachels. De focus ligt continu op het verbeteren van de kwaliteit van de haarden, waarbij veiligheid en probleemloze werking voorop staan. De vuurbeleving wordt niet alleen perfect gemaakt, maar we streven er ook naar deze voortdurend te verfijnen.

Trots is Barbas op de afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van jouw haard. Duurzaamheid gaat verder dan enkel de werkwijze en het product; het omvat ook de opbouw van een duurzame relatie met de klanten. Met jou dus.

Elke haard bij Barbas is maatwerk. Ongeacht jouw voorkeur, wordt een haard gecreëerd die perfect past in de specifieke situatie. Met gevoel voor stijl, of het nu tijdloos of eigentijds is. Bij Barbas liggen geen standaard haarden op voorraad, wat wellicht verrassend klinkt, maar hierdoor kan de levertijd kort gehouden worden. Dit stelt Barbas bovendien in staat om direct de nieuwste oplossingen aan te bieden bij productverbeteringen, zonder eerst oude voorraden te moeten uitputten. Het brede assortiment basismodellen biedt eindeloze combinatiemogelijkheden, en elk model wordt aangepast naar de vorm of maat die jij wenst, uiteraard binnen de geldende normen. Of de ruimte nu groot, klein, hoog, laag of bijzonder gevormd is – er is altijd een Barbas Bellfires-haard die perfect past.

Ga naar de Barbas-website

Klover

Kiezen voor KLOVER betekent kiezen voor een toonaangevend merk, volledig vervaardigd in Italië. Onze hoogwaardige pelletkachels, houtkachels, kookfornuizen en combinatiehaarden worden gecreëerd vanuit onze passie voor uitmuntendheid.

KLOVER vertegenwoordigt een wereld van uitmuntendheid die volledig geworteld is in het Made in Italy-concept. Deze uitmuntendheid vindt haar oorsprong in een eeuwenoude toewijding aan aandacht voor detail, die vandaag de dag in elke fase van het productieproces wordt gehandhaafd:

Van het technisch ontwerp tot de zorgvuldige keuze van materialen, van het testen van prototypes tot de laatste controles aan het einde van de productielijn. Het is een passie voor het leveren van hoogwaardige prestaties die ons bedrijf aandrijft om voortdurend nieuwe oplossingen te onderzoeken in het streven naar comfort en duurzaamheid.

Ervaar nu zelf de toewijding aan uitmuntendheid door te kiezen voor KLOVER.

Ga naar de Klover-website

Dru

Vuur. Het begin voor ons allemaal. DRU haalde 250 jaar geleden het vuur van buiten naar binnen. Ambacht zit ze in de vingers. Eerst gebruikten ze vuur om te vormen, bij Diepenbroek & Reigers Ulft (DRU) in hen eigen gieterij. Dru produceert potten en pannen, gemaakt met vuur, gebruikt boven vuur. Eeuwenlang onverwoestbare top kwaliteit. DRU bracht vuur bij families en zorgt voor het middelpunt in huis.  

Verwarming op kolen en hout waren de eerste stap maar zoals de tijd verandert, verandert DRU mee.  Met de ontdekking van gas begonnen nieuwe mogelijkheden. Momenteel zijn zij marktleider op het gebied van productie en distributie van gashaarden en houtkachels. En daar houdt het niet mee op, inmiddels ontwikkelen ze volop op propaan, elektriciteit en zelfs waterstof.  In korte tijd maakt Dru vuur oneindig en zo blijven ze nog altijd de oplossing voor warmte en sfeer.  

Ga naar de Dru-website

Planika

Al 15 jaar is Planika wereldleider in bio-haarden met de gepatenteerde ZERO-EMISSION BEV-technologie. Deze automatische bio-haarden bieden niet alleen gemak en gebruiksvriendelijkheid, maar ook echte vlammen zonder direct contact met brandstof.

Het moderne design, ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde professionals, past zowel in moderne als klassieke interieurs, evenals in commerciële en residentiële projecten.

Planika staat voor hoogwaardige kwaliteit, continu geüpdatete technologieën en wereldwijde beschikbaarheid in meer dan 60 landen. Ontdek de innovatie van Planika in projecten zoals Hilton Hotels en op designbeurzen wereldwijd. Ervaar intelligent vuur in jouw ruimte met Planika.

Ga naar de Planika-website
Icoon telefoon

Meer weten over Barbas, Klover, Dru & Planika? Kom langs bij Graus Haarden in Kerkrade voor advies op maat.

Neem contact op