Haarden van Faber en Kalfire in Kerkrade

Contact

Faber: on fire since 1844

In 1844 werd in het Friese Franeker het vuur ontstoken voor het huidige merk Faber. Jan Gerrits Faber begon met de oprichting van een grofsmederij; de basis voor het huidige assortiment haarden en kachels. Velen zijn opgegroeid met de eerste gaskachels van Faber; zeker toen in de jaren 60 in Nederland het gebruik van gas steeds meer gemeengoed werd. Hoe heerlijk was het om thuis te komen en op te warmen bij de gaskachel en samen de dag door te nemen met vrienden of familie?

Het merk Faber heeft sindsdien niet stilgestaan. Vele nieuwe producten en technieken werden ontwikkeld. Faber heeft diverse unieke uitvindingen op haar naam staan, die nu als dé standaard in de internationale markt worden gezien. Unieke innovaties om samen warmte en vuur optimaal te beleven en te voelen.

Faber is een gevestigde naam op het gebied van gashaarden en elektrische kachels. Maar ook een stoere houtkachel of een buitenhaard is mogelijk! Faber maakt uw wensen om te genieten van vuur waar. Wat uw keuze ook is; wat uw wensen ook zijn… met een Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis. Wat te denken van uw werkomgeving, appartement of vakantiewoning?

Fabers passie gaat het vuur voorbij! Samen genieten van sfeer, gezelligheid en warmte rondom het vuur; daar gaat het om. Samen kunnen genieten van quality-time. Tijd voor de familie, vrienden en elkaar. Een plek om te praten, te luisteren en te genieten van verhalen. Nieuwe energie en ideeën opdoen.

Met het brede en diepe assortiment kunnen wij gerust stellen dat in iedere leefomgeving een Faber past. Dus ook voor u is er een passende haard. Faber is niet voor niets een gerenommeerde naam in Europa op het gebied van haarden en kachels.

Ga naar de Faber-website

Kalfire: haarden van Kalfire zetten de trend

Een Kalfire-haard is het resultaat van streven naar perfectie. In design. In techniek. In prestaties. In alles. Bij Kalfire volgen ze niet de laatste woontrends. Met hun innovatieve gesloten gashaarden en houthaarden zijn ze sinds 1981 zelf trendsetter.

Haarden van Kalfire zijn leverbaar in vijf modellen: fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard, tunnelhaard en roomdivider. Het is de basis om te komen tot een inbouwhaard die sterk appelleert aan uw individualiteit en persoonlijkheid. Want de haard die uiteindelijk uw interieur gaat verrijken creëert u zelf, stapsgewijs, door een aantal bewuste keuzes te maken. Daarbij geeft Kalfire u ongelimiteerde mogelijkheden.

Wij als Kalfire-dealer helpen u graag om het gekozen basismodel volledig naar uw hand te zetten. Daarbij is veel mogelijk: maar liefst 2.000 variaties. En daar komen telkens nieuwe haarden bij. Dat lijkt veel. Maar als u dicht bij uzelf blijft, voelt u direct aan hoe uw persoonlijke Kalfire-haard eruit moet zien.

Kalfire. Don’t compromise.

Ga naar de Kalfire-website
Icoon telefoon

Meer informatie over haarden en kachels van Faber of Kalfire? Bel Graus Haarden in Kerkrade: +31 85212 96 83.

Neem contact op