Open haarden van Graus Haarden in Heerlen

Haarden en kachels zijn er in veel soorten en maten. Welke kachel het beste bij u past, hangt af van wat u mooi vindt, maar ook van uw woning. Wilt u de verschillende brandende haarden bekijken? Kom dan langs bij Graus Haarden in Heerlen.

Open haarden

Met een open haard geniet u onbelemmerd van een knisperend vuurtje. Bij Graus Haarden vindt u zowel hout- als gasgestookte haarden. Kies de schouw die bij uw interieur past en maak van uw open haard een echte eyecatcher. Onze open haarden kunnen we inbouwen of vrijstaand plaatsen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Inbouwhaarden

Een haard strak weggewerkt in de muur? Met de inbouwhaarden van Graus Haarden creëert u een stijlvol accent, aangepast aan uw interieur. De inbouwhaarden zijn geschikt voor hout- en gasgestookte systemen. We verkopen open en gesloten inbouwhaarden.

Meer sfeer in huis? Neem contact met ons op.

Kachels

Het verschil tussen een kachel en een haard is dat een kachel zonder ombouw geplaatst wordt. Een kachel neemt daardoor minder ruimte in. Bovendien geven vrijstaande kachels veel warmte en een hoog rendement. Onze kachels zijn verkrijgbaar in hout- of gasgestookte en elektrische varianten.

Wat is de beste kachel voor u?

Schouwen

Maak uw haard af met een prachtige schouw. Graus Haarden biedt verschillende natuurstenen schouwen voor alle haarden. Het model en de steensoort worden aangepast aan uw wensen. Bezoek de showroom en ontdek de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Schoorsteen

Bij hout- en gasgestookte haarden en kachels hoort natuurlijk een schoorsteen. Schoorstenen kunnen zowel in nieuwe als bestaande huizen worden ingebouwd. Heeft u een verouderde schoorsteen? Graus Haarden levert en monteert flexibele rookkanalen

Meer weten? Bezoek de showroom

Graus Haarden
Heerlerbaan 197 
6418 CD Heerlen

Privacyverklaring

Contact:

Tel: 06 - 51 60 59 11

Email: info@graushaarden.nl

Kvk: 68217749

Openingstijden:

Woensdag - Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Maandag en dinsdag op afspraak.