Graus Haarden, Heerlen
Innovatief in warmte en sfeer

Kachels, hout-, gas- en elektrische haarden

Bezoek de showroom van Graus Haarden

Haarden en kachels zijn er in veel soorten en maten. Welke kachel het beste bij u past hangt af van wat u mooi vindt, maar ook van uw woning. Wilt u de verschillende brandende sfeerhaarden bekijken? Kom dan langs bij Graus Haarden in Heerlen.

Open haarden

Met een open haard geniet u onbelemmerd van de warmte van vuur. Bij Graus Haarden vindt u zowel hout- als gasgestookte haarden. Kies de schouw die bij uw interieur past en maak van uw open haard een echte eye-catcher. Open haarden kunnen we inbouwen of vrijstaand plaatsen.

Inbouwhaarden

Een haard strak weggewerkt in de muur? Met de inbouwhaarden van Graus Haarden creëert u een stijlvol accent, aangepast aan uw interieur. Inbouwhaarden zijn geschikt voor hout- en gasgestookte systemen. We verkopen open en gesloten inbouwhaarden.

Kachels

Kachels zijn verkrijgbaar in hout- of gasgestookte en elektrische varianten. Het verschil tussen een kachel en een haard is dat een kachel zonder ombouw geplaatst wordt. Een kachel neemt daardoor minder ruimte in. Bovendien geven vrijstaande kachels veel warmte en een hoog rendement.

Schouwen

Maak uw haard af met een prachtige schouw. Graus Haarden biedt verscheidene natuurstenen schouwen voor alle haarden. Het model en de steensoort worden aangepast aan uw wensen. Bezoek de showroom en ontdek de mogelijkheden.

Schoorsteen

Bij hout- en gasgestookte haarden en kachels hoort een schoorsteen. Schoorstenen kunnen zowel in nieuwe als bestaande huizen worden ingebouwd. Heeft u een verouderde schoorsteen? Graus Haarden levert en monteert flexibele rookkanalen.